Hopp Anna

2019.11.21. 07:00

A jövő szállodáját tervezték meg

Iskolánk novemberben a Pannon Egyetem Turizmus Intézeti Tanszék szervezésében megrendezett turisztikai versenyen vett részt. A diákoknak egy szállodát kellett megtervezniük, közvetlenül a verseny előtt közzétett, meghatározott szempontok szerint.

Evangélikus GSZSZK

Major Mónika, Sümegi Liliána és Szilágyi Szabina az oklevéllel

Fotó: EGSZSZK

A jelentkező csapatok között volt iskolánk 11/A osztályos turisztikai szervező és értékesítő szakmai csoportjának háromfős csapata: Major Mónika, Sümegi Liliána és Szilágyi Szabina. Elmondásuk szerint mindenkinek nagyon tetszett a prezentációjukban bemutatott, kreatív ötleteik alapján megtervezett Noé bárkája. Megkeresésemre az egyik versenyző így nyilatkozott:

Major Mónika, Sümegi Liliána és Szilágyi Szabina az oklevéllel
Fotó: EGSZSZK

– Pozitív élményekben gazdag versenyt tudhatunk magunk mögött. A résztvevők magas létszáma ellenére a fogadtatás nagyon személyesre sikeredett. A remekül felszerelt, önálló munkára lehetőséget adó szaktermek is segítségünkre voltak a tökéletes munka elvégzésében. Minden kreativitásunkra és eddig megszerzett szakmai tudásunkra szükségünk volt, hogy a jövő szállodáját kivitelezhetően és turisztikailag vonzóan egyedinek tervezzük. Úgy gondoljuk, hogy nagyon jó tapasztalatszerzés volt arról, hogyan dolgozzunk csapatban hatékonyan és hogyan tudjuk a gyakorlatban alkalmazni szakmai ismereteinket. A tekisek örömét fokozta, hogy az egyetem zsűrijének is tetszett a munkájuk, amit végül harmadik helyezéssel díjaztak.

Hopp Anna

Evangélikus GSZSZK

Kőszeg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!