Sport

2006.07.17. 09:15

Mi történt Jákon? (2004.08.28)

<p align="justify"><strong>Ják (na) - <em>Szalai Ferenc,</em> a rendőrség sajtóreferense elmondta, hogy Annus Adriánt <em></em>a WADA Ausztriából érkező ellenőrei tegnapelőtt este 10 óra körül jáki lakóhelyén keresték.</strong></p>

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség képviselőinek elmondása szerint az említett időben berregő motorú autósok és motorosok vették őket körül, mire ők megijedtek, és elhagyták a települést. Tegnap kora délelőtt szombathelyi rendőröktől kértek, és kaptak védelmet. Három rendőrrel az oldalukon - akik közül az egyik jól beszél németül - visszatértek Jákra, de akkor sem találták otthon a dobóatlétát.

Jáki szemtanúk állítása szerint Annus Adrián lakóháza elé tegnap délelőtt 10 és fél 11 tájékán érkeztek a WADA ellenőrei, akik a szomszédos házakba is becsöngettek, érdeklődtek. 

A jákiak - elmondásuk szerint - egy emberként kiállnak falubelijük és családja mellett. Mint mondták, jól ismerik, szeretik és tisztelik Annus Adriánt, s mélységesen fel vannak háborodva a gyanúsítások miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!