Sport

2006.08.17. 02:27

A Tó fürdőn most lesz a jamboree

Szombathely (fp) - Summer Jamboree néven hat sportágban mérhetik össze tudásukat a vállalkozó kedvűek szombaton és vasárnap a Tó fürdőn.

Mórocz Zsolt

Az eseményre nincsen nevezési díj - a szervezők ezzel is elő kívánják segíteni, hogy minél többen próbálják ki magukat strandröplabdában, -kosárlabdában, -fociban, -lábteniszben, -tollaslabdában, -pétanque-ban. A pétanque-ot leszámítva a másik öt sportágban ez lesz a megyei bajnokság. A röpisek szombaton férfi és női párosban, míg vasárnap négyfős vegyes csapatok (minimum egy hölgy) mérhetik össze tudá- sukat. Kosárlabdában szombaton férfi-női streetballra, vasárnap a röpisekéhez hasonló vegyes streetballra lesz lehetőség. Lábteniszben szombaton a profi párosoké, vasárnap az amatőr duóké a pálya. Tollaslabdában az első napon szintén férfi-női egyéni, míg másnap vegyespáros versenyszámokat tartanak. A focit 41-en játsszák. Valamennyi sportágban a helyszínen szombaton 10 és 10.30 között lehet nevezni. Az idén szórakoztató műsorokkal is bővült a programkínálat. Szombaton 15 órától strandkosárlabdában a városatyák válogatottja a vasi média ellen lép pályára. Lesz kötélhúzóverseny - a kick-boxból és thai-boxból ismert Horváth Győző közreműködésével -, és a tervek szerint három városi fitneszközpont tagjai is eldöntik majd, hogy melyikük a jobb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!