Sport

2006.08.31. 02:28

Meghívásos focitorna, sakk-, streetball- és teniszverseny

Szombathely (gz) - A gazdag kulturális kínálat mellett a sportprogram sem lebecsülendő a szombaton kezdődő, hagyományosan kétnapos Volksbank Joskar-O ...

Mórocz Zsolt

Szombathely (gz) - A gazdag kulturális kínálat mellett a sportprogram sem lebecsülendő a szombaton kezdődő, hagyományosan kétnapos Volksbank Joskar-Ola napok kulturális és sportfesztiválon. Szombaton 9 órától nyolc kispályás proficsapat részvételével - Falco KLE, Szkendó, Vasber, Tenisz FC, Lorinex, Király Sport, Country Club, Joskar-Ola válogatott - pénzdíjas tornát rendeznek (csoportbeosztás sorsolással a helyszínen). Szintén 9 órától a rendezői sátorban lehet jelentkezni az amatőr teniszversenyre. A streetballversenynek 10 órától a Szent-Györgyi Albert Középiskola előtti bitumenes pálya ad otthont. Vasárnap 13 órakor a lábteniszversennyel rajtolnak a sportprogramok, majd 13.30-tól a HVSE sakkszakosztályának szervezésében amatőr sakkversenyt rendeznek. Nevezés és bővebb információ a rendezői sátornál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!