Sport

2006.08.30. 02:25

Műlegyező horgászok a Pinkán

Körkép (tg) - A hétvégén a Pinkán és a Gyöngyösön rendezik az első alkalommal kiírt országos műlegyező horgászbajnokságot. A verseny nyílt egyéni nev ...

Mórocz Zsolt

Körkép (tg) - A hétvégén a Pinkán és a Gyöngyösön rendezik az első alkalommal kiírt országos műlegyező horgászbajnokságot. A verseny nyílt egyéni nevezéses, melyre az ország minden részéből jelentkeztek. A rendezvény pénteken ünnepélyes megnyitóval az Új-Ebergényi Kastélyszállóban kezdődik, 18 órakor. A versenyzők szombaton Lukácsházánál a Gyöngyösön, majd vasárnap Horvátlövőnél a Pinkán mérik össze tudásukat - kizárólag műléggyel lehet horgászni. A versenypályákon augusztus 31-étől csütörtökön 0 órától szeptember 3-áig vasárnap 24 óráig általános horgászati tilalom van érvényben. A szombati forduló a lukácsházi szakasz területi adottságai miatt nem, de a vasárnapi forduló Horvátlövőnél a Pinkán nyílt, a nézők is megtekinthetik. A szombati forduló 10.30-tól 13.30-ig tart, a vasárnapi pedig 9 órától 12-ig. A program a www.vasivizeken.hu oldalon olvasható. További információ: 06/94-506-835.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!