Sport

2006.08.08. 02:27

Remekelt a Vasakarat 0

Lugojbana (gz) - Augusztus 3-6. között a román településen négy sportágban - atlétika, asztalitenisz, darts, kerekesszékes kosárlabda - nemzetközi ve ...

Mórocz Zsolt

Lugojbana (gz) - Augusztus 3-6. között a román településen négy sportágban - atlétika, asztalitenisz, darts, kerekesszékes kosárlabda - nemzetközi versenyt rendeztek mozgássérült sportolók részére. A szombathelyi Vasakarat SC hét versenyzővel képviselte a magyar színeket, nagy sikerrel. Atlétikában, A-kategóriában Linka Antalné 100 m síkfutásban első, súlylökésben második helyezést ért el. Erdélyi Miklós súlylökésben és gerelyhajításban egyaránt a legjobbnak bizonyolt. Dartsban Karádi András ugyancsak nem talált legyőzőre, a második helyen Sali József végzett. B-kategóriában Sali József súlylökésben és gerelyhajításban második, Holpert Jenőné ugyancsak a fenti két számban egyaránt a harmadik helyet szerezte meg. Asztaliteniszben (8-as kategória) Holpert Jenőné a harmadik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!