Sport

2006.09.21. 02:26

Edzők és sportoktatók

Szombathely (tg) - Tegnap a megyeháza dísztermében kisebb ünnepség keretében osztották ki a sportedzői és sportoktatói diplomákat. A megyei sportigaz ...

Mórocz Zsolt

Szombathely (tg) - Tegnap a megyeháza dísztermében kisebb ünnepség keretében osztották ki a sportedzői és sportoktatói diplomákat. A megyei sportigazgatóság által indított tanfolyamokon az idén 9 sportágban 16 edző, valamint 16 sportágban több mint 50 sportoktató végzett. A legnépszerűbb sportágnak tradicionálisan az aerobik bizonyult, de sokan választották a harcművészetet, a kosárlabdát, a sportrekreációt és a lovas sportot. A névsort böngészve az edzők között megtaláltuk például Őri Gerzson és Koszogovits Mihály nevét, míg a sportoktatói tanfolyamot többek között Hatos Gábor, Szájer József, Varga Jenő és Zsódér Zsolt végezte el. Az idén több gyakorlati tábornak adott otthont Vas megye: Kőszegen teniszezők, Balogunyomban lovasok, Szombathelyen korcsolyázók, asztaliteniszezők, kosarasok és aerobikosok tréningeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!