Sport

2006.12.05. 03:28

Parázs csata, hazai siker

Szombathely - A vártnál nehezebben gyűjtötte be kötelező győzelmét a Szent-Györgyi DSE női floorballcsapata.

Gergácz Zoltán

Szent-Györgyi: JACZKOVICS - REIDER, TI- MÁR - Sarkadi, KOVÁCS, Kopfer. Csere: WÖLLER, Magyari, Bocskai, Kozma. Edző: Karvalits Gábor.

ARES: GEGESY B. - CSENDES, Mayer K., Mayer N., Gegesy C., MOLNÁROS. Csere: Szoboszlai, Pintye N., PINTYE T., Horváth. Edző: Pavelka Zoltán.

Élénk érdeklődés kísérte a két csapat összecsapását, amiben bizonyára az is közrejátszott, hogy a fővárosi gárdában Molnáros Anna személyében egy volt szombathelyi játékos is pályára lépett.

Esélyeshez méltóan a vasiak kezdtek jobban: előbb Sarkadi, majd Kovács veszélyeztetett, majd az 5. percben már rezdült a háló. Kovács 8 méterről, szabadütésből kipókhálózta a jobb felső sarkot (1:0). Változatos mezőnyjáték közepette a 16. percben váratlanul egyenlítettek a vendégek. Csendes átadását az érkező Molnáros egy lépésről pofozta a kapuba (1:1). A második harmadot remekül kezdte a Szent-Györgyi. Az első percben Timár átadását Kovács lőtte félfordulattal a kapuba (2:1). Nem kellett sokat várni Mayer K. válaszára sem (2:2). A harmad végén a szemfüles Wöller ismét a hazaiakat juttatta előnyhöz (3:2). Az utolsó játékrész szikrázóan kemény csatát hozott, kiállításokkal. A vendégek mindent megpróbáltak (még a kapusukat is levitték), ám az eredmény már nem változott. A szombathelyi csapat csupaszív játékának és elsősorban jó védekezésének köszönhetően megérdemelten tartotta itthon a két pontot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!