Sport

2007.02.19. 03:28

Másodperceken múlt a győzelem

Székesfehérvár (vas) - A bajnokság utolsó helyezettjének otthonában győzhetett volna a Szombathelyi Főiskola SE, ám a hazaiak az utolsó pillanatban döntelenre mentették a találkozót.

PLT

Cornexi: Pácz - Lelkes 2, TILINGER 14, Szigeti 4, Kasó 2, Kiss 3, VASZARI 7. Csere: TRIMMEL (kapus), Bízik 1, Németh, Rajcsányi. Edző: Mihály Attila.

SZFSE: HOFBAUER - Sulyok 5, Takács 1, Udvardi 6, BOUTI 7, Zámolyi 7, Kovács 3. Csere: Csordás 4. Edző: Dr. Woth Péter.

A bajnokság tavaszi nyitányán Székesfehérvárra utaztak dr. Woth Péter tanítványai. Az első félidőben mindkét csapat nagy tempót diktált, sok találat esett leroha- násból, illetve középkezdés utáni gyors indításból (19. perc: 10:11). A rohanás következményeként mindkét oldalon rengeteg technikai hibát vétettek a játékosok; talán kevesebbet a fősikolások, akik végig vezettek egy góllal. A második játékrészben nagyobb lett a küzdelem. A 20. percben már háromgólos előnye volt a szombathelyieknek (23:26), ám a következő percekben több ziccert is kihagytak egymás után, így újra döntetlen lett az állás (26. perc: 27:27). Ezután fej fej mellett haladtak a csapatok, és drámai végjátékkal zárult a találkozó. A 30. percben (29:29) Hofbauer büntetőt hárított, az ellentámadásból pedig vezetést szereztek az emberhátrányban játszó főiskolások. Az előnyt azonban nem sikerült megtartani, néhány másodperccel a mérkőzés vége előtt egyenlítettek a hazaiak. - Ifi: 27:20 (11:9). - Ld.: Tóth 9.

Dr. Woth Péter: - Ennek a döntetlennek mindkét csapat örül egy kicsit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!