Sport

2007.03.30. 02:21

Javuló juniorok

Szeged (he) - Az NB I-es női röplabda juniorbajnokság rájátszásának első fordulójában sikerült javítania pozícióján a Szombathelyi RK csapatának, amely a továbbiakban így a 9-12. helyért játszhat.

Horváth Erika

Az NB I-es női röplabdaliga juniorcsapatainak bajnokságában az alapszakaszt a 14. helyen zárta a Szombathelyi Röplabda Klub gárdája. Itt kell megjegyezni, hogy Foki Róbert csapatának játékosai 15-17 évesek, tehát nagyon messze vannak még a 21 éves felső korhatártól. A rájátszás első, szegedi fordulójában a 10., 12., 14. és 16. helyezettek kerültek egy csoportba. A szombathelyiek a Nyíregyházával kezdtek, s 3:0 (20, 20, 19) arányban alulmaradtak. Szintén 3:0 (22, 15, 12)-as vereséggel zárult a Debrecen elleni mérkőzés is. A zárótalálkozón azonban sikerült visszavágni a Szegednek az alapszakaszban elszenvedett vereségekért, ráadásul szettet sem veszítettek a szombathelyi lányok (13, 24, 8) - Lazáry Fanni, Kecskés Petra, Kanti Vivien, Király Barbara, Király Rebeka, Tóth Dia, Tóth Szandra, Pankó Réka, Vermes Andrea, Szemes Barbara. Ez azt jelenti, hogy a rájátszásban - akárcsak a felnőtt gárdájuk - a 9-12. helyekért csatázhatnak tovább április első hétvégéjén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!