Sport

2007.07.09. 02:26

Jól kezdtek a vasiak

Miskolc (gz) - Jól kezdtek az éremesélyes vasiak a szombaton rajtolt kilencfordulós korosztályos országos egyéni sakkbajnokságon.

Gergácz Zoltán

Hat kategóriában 270 sakkozó ült asztalokhoz Miskolcon a szombaton kezdődött korosztályos egyéni sakkbajnokságon. Megyénk színeit három egyesület - Haladás VSE, Delfin SI, Dési STSE - versenyzője képviseli. A kilencfordulós megmérettetésből eddig két fordulót bonyolítottak le. Az éremesélyes versenyzőink eddigi teljesítményére nem lehet kü- lönösebb panasz: jól kezdtek. Mellesleg a nyitóforduló legnagyobb meglepetését is vasi versenyző szállította. Az U14-es korosztályban a sárvári Ódor István csoportja favoritját, a több mint 2400 Élő-ponttal rendelkező Mihók Olivért késztette megadásra. Igaz, ezt követően viszont veszített. A vasiak közül Varga Melinda, Gombos Bettina, Rapport Richárd, Smidéliusz Márk, Németh Dénes, Nagy Gábor és Hittér Gabriella mindkét mérkőzését megnyerte, Szabó Bence és Makk Róbert 1,5-1,5 pontot szerzett. A többiek 50 százalékosak. Ma 9 órától a harmadik forduló küzdelmeit rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!