Sport

2007.09.07. 02:25

Delfines helytállás

Budapest (he) - Az országos serdülő egyesületi atlétikai csapatbajnokságon 30 klub indította el versenyzőit. Tizenkét számban kellett versenyezni, eg ...

Horváth Erika

Budapest (he) - Az országos serdülő egyesületi atlétikai csapatbajnokságon 30 klub indította el versenyzőit. Tizenkét számban kellett versenyezni, egy versenyző legfeljebb két egyéni számban és a váltóban szerepelhetett. Vas megyéből csak a Delfin SE indított csapatot; Lengyák György és Friedmanszkiné Mohácsi Éva tanítványai közül a lányok 9590 ponttal a negyedik, a fiúk 6165 ponttal a kilen-cedik helyen zártak (váltójukat túlváltás miatt kizárták). A lányok Guzmics Alexandra, Jurasits Bettina, Juhász Lilla, Palkó Diána, Stieber Noémi, Kálmán Réka, Páti Dóra, Horváth Zsófia, a fiúk Arnhold Bence, Németh Dávid, Mester Ádám, Horváth Ádám, Gyurátz Gábor, Bartalos Donát, Fodor Mihály összeállításban szerepeltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!