Sport

2008.04.07. 02:29

Dancsó nyolcadszor

Szombathely - Az Admirál kick-box gálán Dancsó Zoltán nyolcadik alkalommal védte meg profi világbajnoki címét.

Vastag Nándor

- Sussitz a saját stílusát akarta rám erőltetni, de ez nem sikerült neki - értékelte a címmeccset Kicsi . - Mi jól felkészültünk belőle, és már a mérkőzés kezdetétől én irányítottam, pontos ütésekkel és beugró balegyenesekkel fogtam meg. Ezt a harcmodort néha dulakodással ötvöztem, hogy ne tudjon kibontakozni. Sokat segítettek a szurkolók is, köszönöm a biztatásukat. A meccs közben a deréksérülésemet nem éreztem, de egy kis pihenőre szükségem van. A magyar bajnoki fordulókon biztosan nem indulok, a szegedi Világkupán talán. Inkább edzői szerepkört fogok betölteni az elkövetkező pár hónapban.

Eredmények. Előmérkőzések, kadett, -42 kg: Varga Martin (KondorControll SE)-Szabó Z. Dominik (Esztergom) 3:0. -52 kg: Verhás Bence (Controll)-Nagy Gergő (Zotu Skorpió SE) 2:1. Felnőtt, -63 kg: Gáspár Péter (Kondoros)-Vajkovics János (Controll) 3:0. -69 kg: Németh Roland (Controll)-Quintz Norbert (Dorog) 2:1. Válogatottak: Magyarország-Ausztria 3:1. -60 kg: Marton Klára (Controll)-Kathrin Hofer 3:0. -63 kg: Debreczeni Dezső (Békéscsaba)-Joachim Gölles 3:0. -74 kg: Olasz Attila (Esztergom)-Bertalan Levente 0:3. 94 kg: Pődör Csaba (Kopula Classic KBC)-Rupert Gritsch 2:1. Európa-bajnoki címmérkőzés, -63 kg: Szántó Sándor (Esztergom)-Marko Sarko (horvát) 3:0. Világbajnoki címmeccs, -79 kg: Dancsó Zoltán (Controll)-Bernhard Sussitz (osztrák), Sussitz feladta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!