Sport

2008.06.13. 02:28

Bazsó Bianka a magyar csapat

Szombathely (he) - Egyetlen magyar versenyzőt nevezett a Magyar Súlyemelő Szövetség a Kolumbiában rendezendő junior világbajnokságra; Bazsó Bianka, a Haladás-Vasjármű válogatottja tegnap kelt útra Caliba.

Horváth Erika

- Az előnevezések alapján a vezetők szerint nekem lehet a legnagyobb esélyem, talán a hat közé juthatok - mondta elutazása előtt a Haladás-Vasjármű 20 esztendős súlyemelője. - Most már nem kérdés, hogy melyik súlycsoportban indulok; beleerősödtem a 63 kilóba. Az áprilisi felnőtt Európa-bajnokság óta szinte végig a tatai edzőtáborban készültem. A pénteki felmérésen 85 kilót szakítottam, 100-at löktem. A vb-n nem ennek a túlszárnyalását, hanem a biztosat tartjuk szem előtt - minél előkelőbb helyen, az első hatban akarok végezni.

Bazsó Bianka az előzetes nevezések alapján a 63 kg-osok súlycsoportjának A csoportjában június 18-án, szerdán, ottani idő szerint 16 órától versenyez. (Nálunk akkor már 23 óra lesz.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!