Sport

2008.08.23. 02:28

Pintérné triplázott

Hévíz (gz) - Három számot nyerve hat megye két régiójának legeredményesebb versenyzője lett díjlovaglásban a söptei Pintérné Molnár Szilvia.

Gergácz Zoltán

- Az L-kategóriákban a már rutinosnak számító 11 éves Pitypangtól vártam ezeket az eredményeket. Korábban három évig a régió A-kategóriás bajnoka volt. A négyéves Istafán csak az idén kezdett el versenyezni, így a népes A-s mezőnyben az ő győzelme egyértelműen meglepetés. Most a hétvégén Keszthelyen újabb forduló lesz, aztán két hét múlva Balatonvilágoson már az országos régiós döntőt rendezik meg - mondta a versenyen három kategóriában is diadalmaskodó Pintérné Molnár Szilvia.

Vasi eredmények. A3, felnőtt: 1. Pintérné Molnár Szilvia (Istafan Izgalmas) MLK Petőfi LK Söpte 14,07 pont. Ifjúsági: 3. Merényi Jessica (Be Happy) Unicornis, 10,80. A7, felnőtt: 2. Pintérné Molnár Szilvia (Istafan Izgalmas) 11,52 pont. Ifjúsági: 1. Merényi Jessica (Be Happy) 11,34, 5. Szijj Katalin (Lord) Savaria. L6: 1. Pintérné Molnár Szilvia (Pitypang) 16,34. L7: 1. Pintérné Molnár Szilvia (Pitypang) 20,80.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!