Sport

2008.10.21. 02:28

Fölényes győzelmek

<b>Körkép</b> - Az NB II-es női kézilabda bajnokság hétvégi, foghíjas fordulójában a Sárvár és a Bük gárdája is magabiztos győzelmet aratott.

Gergácz Zoltán

Körmend: Seiler - Kiskós 2, Tóth 9/5, Horváth, Dévai K. 1, Szoták 1, Balogh A. 3. Csere: Dévai A., Legáth, Szőke, Galamb, Vincze 1. Edző: Belényes Jánosné.

Bük: Harasztovics - BINDER 7, Pup R., Elekes 5/4, Petrik 2, Varga 9/2, Hegyi 3. Csere: Peredi, Horváth K., Szalai, Fazekas, Pup K. Edző: Mátés István.

A 10. percig fej-fej haladt a két csapat (4:4), aztán fokozatosan elhúztak a vendégek. A körmendiek irányítójának, Horváthnak sérülés miatti kiesése alaposan átrendezte az erőviszonyokat, s a teljesen szétesett hazaiak ellen könnyedén gyűjtötte be a két bajnoki pontot a büki gárda. - Ifi: 28:26 (12:12).

Sárvári Kinizsi-MOGAAC 35:23 (18:11). - Sárvár, 100 néző, vezette: Surál, Szabó-Zsemberi.

Sárvár: Takács - Kertész 5, Bősze 3, Zsohár 11/6, Pupp 4, Soós 1, Matetits 8. Csere: Fonyó, Németh 1, Varga 2, Szalai, Pártli, Vargáné. Edző: Vilics Tamás.

A november 1-jéről előrehozott találkozón a hazai csapat hozta az utóbbi hetek stabil védekezését, így negyedóra elteltével ötgólos előnyre tett szert (7:2). A forgatókönyv a későbbiekben sem változott. A masszív védekezés közönségszórakoztató és eredményes támadójátékkal párosult. Az utolsó negyedórában azok is játéklehetőséget kaptak, akik eddig többbnyire a kispadot koptatták. Dicséretükre szóljon, hogy partiban voltak a vendégekkel. - Ifi: 25:23 (13:8). Ld.: Soós 8, Fehér 7, Steller 5. Az ifiknél a tabella első két helyezettje csapott össze, és győzelmükkel a sárváriak átvették a vezetést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!