Sport

2008.10.02. 02:28

Három meccs vár a Falcóra

Szombathely, Pécs (tg) - A Falco KC kosárlabdacsapata a Pécs, a Kecskemét és a Kaposvár társaságában mától szombatig a hagyományos PVSK-kupa felkészülési tornán szerepel.

Tóth Gábor

- Kicsit kedvezőbb helyzetből várhatjuk a pécsi tornát, mint a Göcsej-kupát - tudtuk meg Szrecsko Szekulovicstól, a Falco KC mesterétől. - Kálmán kilábalt a betegségéből, és Perincsics is kiheverte térdsérülését, mindketten edzettek a héten, rájuk tehát számíthatok. Vrsaljko is bekapcsolódott a munkába, Pécsett már mindenképpen szeretném pályára küldeni a talpsérülését lassan kiheverő centerünket. Hudson viszont kihagyott néhány tréninget, őt is vírus, láz hátráltatta a munkában, de játszani fog. Borszéki Csabára azonban leg-alább három hétig nem számíthatok, a csonthártyagyulladása sajnos nem javul, ráadásul kiderült, hogy hajszálrepedés van a jobb sípcsontjában: pihennie kell, kezelésekre kell járnia.

- Visszatérve a PVSK-kupára: biztos vagyok abban, hogy jobb játékkal fogunk előrukkolni, mint Egerszegen - folytatta a tréner. - Eredményesebb kosárlabdát és csapatjátékban is érettebb teljesítményt várok a fiúktól. A Pécs és a Kecskemét erős gárda, a Kaposvár képességeivel még nem vagyok igazán tisztában. Hasznos lesz a torna, komoly meccsek várnak ránk. A szurkolóknak nem kell kétségbeesniük, az idén is jó csapat lesz a Falco. A szezon kezdetéig van még időnk bőven kijavítani a hibáinkat. A kiválasztott légiósokban pedig maximálisan bízom.

Az V. PVSK-kupa programja, csütörtök: Kaposvár-Falco (16.00), PVSK-Univer (18.15). Péntek: Falco- Univer (16.00), Kaposvár-Pécs (18.00). Szombat: Univer- Kaposvár (15.00), Pécs- Falco (17.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!