Sport

2008.11.29. 03:29

Mercz-emlékverseny

<b>Celldömölk</b> (gz) - Szombaton és vasárnap 10 órától a városi sportcsarnokban rendezik meg a Mercz Gábor asztalitenisz emlékversenyt.

Gergácz Zoltán

A Celldömölki VSE-Mávépcell élvonalbeli asztalitenisz-csapatának tagja, az autóbalesetben elhunyt kiváló versenyző, Mercz Gábor tiszteletére harmadik alkalommal rendeznek emlékversenyt. A kétnapos viadalnak első ízben ad otthont a városi sportcsarnok 12 asztalon. A korábbi évekhez hasonlóan ez is ranglistaverseny, így aki számít ebben a sportágban, az tiszteletét teszi. Természetesen megyénk legjobbjai is rajthoz állnak. Élvonalbeli klubjaink közül a CVSE-Mávépcell Vörsas színeiben az ifiknél Orbán Renátó, Csupor Máté és Talián Csaba, a felnőtteknél Lindner Ádám, Podpinka András, Molnár Krisztián, Kun Tibor és Ölbei Péter, a SZAK-tól Ledvai Gergely, Szarka Zsolt, Németh Ádám, Kiss János, Fekete Soma, Fixl Balázs, ifj. Szarka Tibor próbál szerencsét - utóbbi trió a felnőtt mezőnyben is. A Büki TK Gyógyfürdő gárdáját Németh Dávid, Kriston Dániel és Galiotti Dávid képviseli.

Szombaton az ifjúságiak, vasárnap a felnőttek állnak asztalhoz. A ranglistaverseny mindkét napon 10 órától a párosok küzdelmeivel kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!