Sport

2008.12.31. 03:28

Szlalomos évzáró

<b>Szombathely </b> - Mozgalmas és jó évet zártak az autósport hódolói. A többfordulós amatőr autós szlalomverseny zárása után szinkronpályás szlalomozással búcsúztatták az évet.

Gergácz Zoltán

Szombathely (gz) - Mozgalmas és jó évet zártak az autósport hódolói. A többfordulós amatőr autós szlalomverseny zárása után szinkronpályás szlalomozással búcsúztatták az évet.

A Vas Megyei Autósport Szövetség vezetése ünnepség keretében értékelte a mozgalmas 2008-as esztendőt, és megtartotta az amatőr szlalombajnokság összetett versenyének díjkiosztóját. Vég-eredmény, N1: 1. Kolonits Detre, 2. Bándoli Tímea, 3. Polgár Zoltán. N2: 1. Balikó Tamás, 2. Marton Zoltán, 3. Gazdag Judit. N3: 1. Csonka Gergő, 2. Hajmási Pál. A1: 1. Gombos Róbert, 2. Nagy Ákos, 3. Tőke Tamás. A2: 1. Béry Zsolt. Junior: 1. Balikó Ákos, 2. Papp Barna, 3. Pados Gergő. Sprint, N1: 1. Nagy Ákos-Marton Zoltán.

December 28-án a Huszár úti autóscentrumban szinkronpályás szlalomversennyel búcsúztatták az évet, amelyen négy megye képviseltette magát. A selejtező kör megtétele után már egyenes kiesés volt. Vasi helyezettek. A1: 2. Nagy Ákos, 3. Varga Tamás. N2: 1. Kolonics Detre. A2: 1. Béry Zsolt, 2. Balikó Tamás, 3. Káldy János. N7: 3. Benkő Tibor. Junior: 2. Balikó Ákos, 3. ifj. Erdei István.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!