Sport

2008.12.05. 03:29

Világsztár az asztalnál

<b>Celldömölk </b> - Ma 17 órakor a városi sportcsarnokban az ötszörös világbajnok Jörgen Perssonnal felálló BVSC-t fogadja a CVSE-Mávépcell Vörsas gárdája.

Gergácz Zoltán

- Jobb csapat a Lombard BVSC, és a találkozó esélyese is. Ennek ellenére úgy érzem, van sanszunk a döntetlenre, a győzelem meg egyenesen nagy bravúr lenne. A svéd Persson kivételével mindkét csapat játékosai számára sűrű volt a heti program. Itt volt a Mercz-emlékverseny, aztán a Top 12. A fővárosiaktól Zwickl Dániel és Nagy Krisztián, tőlünk Lindner Ádám, Molnár Krisztián és Podpinka András indult. Kérdés, hogy melyik fél játékosai lesznek fáradtabbak, a pillanatnyi forma dönt. Mindenesetre szoros mérkőzésre és nagy csatára számítok - mondta Klampár Tibor, a celldömölkiek edzője.

A vendégek nem bíznak semmit a véletlenre: a legjobb összeállításban érkeznek. Itt lesz légiós klasszisuk, a svéd Jörgen Persson, aki ötszörös világ- és kilencszeres Európa-bajnok. Rajta kívül Zwickl Dániel, Nagy Krisztián és Széll Zsolt alkotja a fővárosiak keretét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!