Sport

2009.01.27. 03:29

A cellieknek van mit törleszteni

<b>Celldömölk </b> - Az asztalitenisz Szuperligában ma 17 órakor a városi sportcsarnokban a BVSC gárdáját fogadják a celli asztaliteniszezők. A tét a legjobb négy közé jutás.

Gergácz Zoltán

- Egyrészt mert a nemzetközi kupában valóban visszavágóról van szó, másrészt pedig van mit törlesztenünk - fogalmazott Klampár Tibor, a celliek trénere. - Az őszi bajnokin a világklasszis Persson is játszott ellenünk, úgy lett 6:4, a Szuperliga első felvonásán a fővárosiak nélkülözték a svédet, s ezzel kis híján tudtunk is élni: megléptünk 4:2-re, de Molnár Krisztiánnak sajnos nem sikerült az i-re a pontot feltennie. Kezünkben volt a meccs, de ismét 6:4 lett, oda. Most is nagy csatára számítok. Információim szerint a BVSC semmit nem bíz a véletlenre, azaz nem akar kockáztatni. Ez nagy valószínűséggel egyben azt is jelenti, hogy Persson ismét itt lesz Cellben. Ha igen, valóban kisebb az esélyünk a továbbjutás kiharcolására, de megpróbáljuk. Napi két tréninggel és nagy elánnal készültek a fiúk, így bizakodom. Várjuk lelkes szurkolóinkat. Ez nagy pluszt adhat a gárdának ahhoz, hogy átlépje a küszöböt .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!