Sport

2009.02.21. 03:28

A sakkvilágbajnok Anandot is Szombathelyre várják

<b>Szombathely</b> - Sportági csemegének ígérkezik vasárnap 11 órakor a Pannónia étterem különtermében rendezendő Haladás-Szova VSE-Aquaprofit Nagykanizsa NB I-es sakk csapatbajnoki mérkőzés. A vendégeknél világklasszisok játékára lehet számítani.

Gergácz Zoltán

A hétvégi élvonalbeli sakkforduló rangadója a Haladás-Nagykanizsa összecsapás lesz: a vendégek nemcsak listavezetők, de félig már bajnoknak is tekinthetők, míg a vasiak eddig minden várakozást felülmúlva az előkelő negyedik helyen állnak. A kanizsaiak semmit nem bíznak a véletlenre. Erre utal, hogy már előző nap a vasi megyeszékhelyre érkeznek, s itt szállnak meg. Nem is akármilyen csapattal. Információink szerint - a jelek erre utalnak - először ül asztalhoz a kanizsaiak új szerzeménye, a 39 éves világbajnok indiai Viswanathan Anand, de jön Polgár Judit és Shirov is. És persze a többi nagyágyú, köztük Beljavszkijjal. Csoda nem várható, a vasi gárda célja nem lehet más, mint a tisztes helytállás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!