Sport

2009.02.18. 03:27

Nyeretlen SZoESE

<b>Nagyatád </b> - A Szombathelyi Egyetemi SE NB I/B-s női kézilabdacsapata utolsó felkészülési tornáján is nyeretlen maradt.

Vastag Nándor

A szombathelyiek két hete Marcaliban hatcsapatos mezőnyben végeztek utolsóként, ezúttal pedig az öt együttest felvonultató nagyatádi felkészülési tornán maradtak nyeretlenek. A SZoESE először kikapott az NB II-es Kispesttől (16:18), majd az NB I/B nyugati-csoportjában szereplő riválisaitól, így a Marcalitól (23:24), a Nagyatádtól (17:20) és a Kozármislenytől (14:25) is vereséget szenvedett. Az egyetemisták vezetőedzője, dr. Woth Péter elmondta, bár a csapat Bouti Líviát bokasérülés, Palkó Fruzsinát betegség miatt nélkülözte, a mérkőzések hasznosnak bizonyultak. Nem a győzelem volt a cél, hanem a játékelemek és a taktika gyakorlása, illetve mindenki közel egyforma lehetőséget és terhelést kapott, mert a hétvégén elkezdődik a tavaszi bajnoki idény, s ott már jó formában kell lenni. A bajnoki főpróbának tekinthető tornát a házigazda nyerte a Kozármisleny, a Kispest, a Marcali és a SZoESE előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!