Sport

2009.03.25. 03:28

Fallabda: az OB I-ért harcol az Öntöde SE

Százhalombatta - Befejeződött a II. osztályú országos fallabda csapatbajnokság alapszakasza. A tíz gárdát felvonultató pontvadászat előző két fordulóját öt győzelemmel, egy döntetlennel zárta a szombathelyi Öntöde SE.

Tóth Gábor

A napokban Százhalombattán rendezték az alapszakasz utolsó, harmadik játéknapját, ahol a szombathelyiek mellett a Győr, a Székesfehérvár és a Százhalombatta lépett pályára. 

A Bárdosi Gábor, Sákovics Péter, Tremmel Gábor és Nagy Ferenc alkotta Öntöde 4:0-ra verte győri és százhalombattai ellenfelét is. A Fehérvár elleni mérkőzés 2:2-es döntetlennel zárult: Nagy kikapott 3:0-ra, Sákovics nyert 3:1-re, Tremmel 3:1 arányú vereséget szenvedett, végül Bárdosi győzött 3:1-re.

Az Ob II-es alapszakaszt végül a tabella második helyén zárta az Öntöde SE, és így bejutott az első négy csapatot felvonultató felsőházi rájátszásba. Május 24-én, Szegeden rendezik a felsőházi rájátszást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!