Sport

2009.03.02. 03:28

SZoESE-vereség

<b>Szombathely </b> - A Szombathelyi Egyetemi SE női kézilabdacsapata második bajnoki mérkőzésén a sereghajtó Kozármislenytől szenvedett vereséget.

Vastag Nándor

SZoESE: Hofbauer - Kovács 4, UDVARDI 11, Bouti 2, Gönczöl 2, Jámbor, Sulyok 3. Csere: Palkó, Pukler, Szalay, Horváth D. Edző: dr. Woth Péter.

Kozármisleny: Sólyom - Stier 2, Grozdics, Miklós 8, Schiebelhut 1, Kapinya 1, BERTA 6. Csere: Ugor, Hadai (kapusok), FÖLDI 6, Siklósi 1, Sztárai, Horvicz. Edző: Kovács Tamás.

Büntető: 1/1, ill. 5/5.

Kiállítás: 12, ill. 12 perc.

A mérkőzést mindkét csapat sok hibával kezdte, a kapuk eleinte nem igazán forogtak veszélyben (7. perc: 1:2). A folytatásban azonban a vendégcsapat pontosabban játszott, így növelte előnyét (16. perc: 4:9). A SZoESE támadásban és védekezésben is sok hibát vétett, s a hátrányát csak az első félidő végén tudta csökkenteni (13:16). A szünet után jobban védekeztek a szombathelyiek, felcsillant a fordítás esélye (45. perc: 16:18). De támadásban továbbra is bizonytalankodtak, ráadásul a kapufa háromszor is kisegítette a fáradó vendégeket, akik viszont átlendültek a holtponton (49. perc: 16:21). A hazaiak erejéből ezután már csak a hátrány faragására futotta, a meccset a nyugati-csoport sereghajtója, a Kozármisleny nyerte.

Dr. Woth Péter: - Három félidő után a negyedikben végre már történtek olyan dolgok, amik kézilabdára emlékeztettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!