Sport

2009.04.19. 22:03

Magyarlak: három gól huszonkét perc alatt a Szőce ellen

Huszonkét perc alatt elrendezte a Magyarlak a Szőce elleni találkozót. A hazaiak már az ötödik percben megszerezték a vezetést és egymást biztatva, segítve megnyerték a meccset.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Magyarlak – Szőce 3-1 (3-0).
Játékvezető: Sebők József; Pj.: Samu Ferenc, Varga Sándor.
Nézőszám: 60 
Gólszerzők: Moldován, Sömenek, Demeter ill. Kaszás.
 
Összeállítások:
Magyarlak:
Kozó – Lázár, Moldován, Burján, Kukor – Sömenek (Dancsecs), Krajczár G., Demeter, Csuka – Nagy P. (Horváth A.), Domján (Benczik).

 
Szőce: Németh (Vég) – Baksa, Kaszás, Kurc, Salamon – Tyahor (Cserkuti G.), Frimm T., Horváth (Baranyai), Bogdán – Tóth T. (Frimm P.), Cserkuti J. (Tóth P.).

 
Az új szerkezetben felálló magyarlaki csapat fél óra alatt szerzett három góljával hamar eldöntötte a mérkőzést. Egymást biztatva és szükség esetén önfeláldozóan kisegítve küzdöttek játékosai, ami biztató a jövőre nézve.

Jók: Demeter (a mezőny legjobbja), Krajczár G., Kozó, Burján, Moldován illetve Kaszás, Bogdán.

A mérkőzés alakulása: 

5. perc: Krajczár Gábor egymás után elvégzett második szögletét követően a hosszú oldalon helyezkedő Moldován fejelt a kapu bal oldalába (1-0)

19. perc: Négy hazai játékos is kísérletezhetett a vendégkapu 16-osán belül lövéssel, de vagy a védőkről, vagy a kapusról minden labda levágódott, kipattant. Végül Sömenek kísérlete járt sikerrel, aki közelről bombázott a jobb sarokba (2-0).

22. perc: Gyorsan elvégzett bedobás után Demeter egy pattanás után éles szögből állítgatás nélkül vágta a labdát a rövid alsóba (3-0).

78. perc: Jobb oldali akció befejezéseként a hosszú oldalra átívelt labdát Kaszás közelről fejelte a kapu jobb sarkába (3-1).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!