Sport

2009.04.01. 02:25

Szezonzáró a síugróknál

Körkép - Befejezték a szezont a Kőszegi SE síugrói. Az utánpótláskorú versenyzők és a seniorok is igazán elégedettek lehetnek az utolsó erőpróbákon elért eredményekkel.

Tóth Gábor

A KSE fiatal síugrói, a gyermek I. korosztályban versenyző kőszegi fiúk az ausztriai Ramsau am Dachstein településen vettek részt a steiermarki tartománybajnokság utolsó állomásán. A cél az volt, hogy olyan eredményeket érjenek el az utolsó fordulóban, ami alapján megtartják jó pozíciójukat az összetett rangsorban. K15-ös sáncokon ugrott a mezőny, Reymeyer Tamás (13, 13 m) második, Molnár Kristóf (12, 11,5 m) negyedik, Molnár Flórián (9,5, 9 m) pedig nyolcadik lett. 

A hat fordulóból álló tartományi bajnokságban végül taroltak a kőszegi fiatalok, a gyermek I. korcsoport összesített eredményei alapján a dobogó mindhárom fokára vasi síugró állhatott: Molnár Tamás lett az első, Reymeyer Tamás a második, Molnár Flórián pedig a harmadik.

A csehországi Harrachov pályáin rendezték a 31. nemzetközi veterán síugró versenyt. A kőszegi színeket Tuczai Péter (31-35 éves korosztály) és Molnár László (36-40) képviselte. Öt ország versenyzői tették próbára tudásukat, K40-es és K70-es sáncokon ugrott a mezőny. A kisebbik sáncon Tuczai Péter (37,5, 38 m) az előkelő második helyen végzett, Molnár László (38,5, 38) harmadik lett. A K70-es sáncon Tuczai (45, 42 m) ötödikként zárt, Molnár (47,5, 50 m) pedig ismét bronzérmet szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!