Sport

2009.05.25. 02:29

Atlétikai Savaria-kupa

Szombathely - Harminckilencedszer rendezik meg a Savaria-kupa nemzetközi atlétikai versenyt. Kedden 12 órától a Sugár úti Atlétikai Centrum ad otthont az idei rendezvénynek.

Horváth Erika

A 39. Savaria-kupa nemzetközi atlétikai versenyt - csaknem négy évtizede - négy régió, Horvátország, Stájerország, Szlovénia és Vas megye U18-as és U20-as atlétaválogatottjainak rendezik. A két korosztály válogatottjai 13 fiú és 13 lány számban mérik össze felkészültségüket kedden a Sugár úti Atlétikai Centrumban. A 11.45-kor kezdődő ünnepélyes megnyitó után 12-kor rajtol a négyórásra tervezett verseny. Vas megyéből 38 versenyző áll majd rajthoz (három számban nem lesz indulónk); Ozorai Jenny mind a négy dobószámban versenyez, Fazekas Martin és Vincze Petronella három-háromban. Négy számban lesz érdekelt Palkó Diána is, a 100, 400 m gáton, a 4x100-as váltóban, valamint a gerelyhajításban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!