Sport

2009.05.09. 02:28

Hat vasi kitüntetett

Budapest (he) - Számos sportoló és szakember - köztük hat Vas megyei is - vehetett át miniszteri elismeréseket a magyar sport napján.

Horváth Erika

Május 6-án, a magyar sport napján Varga Zoltán, a Magyar Köztársaság sportot felügyelő minisztere a sport területén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül számos sportembernek adott át kitüntetést. A Magyar Sportért díj III. fokozatát adományozta Kovács Imre labdarúgó-edzőnek, a szombathelyi Gépipari szakközépiskola nyugalmazott testnevelőjének és Kővári József testnevelőnek, tornaedzőnek, a Vas Megyei Diáksport Tanács elnökének. A Magyar Sportért emlékérem ezüst fokozatát kapta dr. Faragó Gábor, az EGIS R., LACTA Gyógyszertár igazgatója, a körmendi kosárlabdázás feltételrendszerének megteremtője és segítője, prof. dr. Gadányi Károly, az NYME SEK rektorhelyettese, az MLSZ elnökségi tagja, a Vas Megyei Sportági Szakszövetségek tanácsának elnöke, labdarúgó-játékvezető, a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség vezetője és dr. Gál László főiskolai tanár, címzetes főigazgató, a SZoESE és a Sportegyesületek Országos Szövetsége Vas megyei elnöke. A Magyar Sportért emlékérem bronz fokozatát vehette át a kistelepülések versenysorozatában végzett szervezőmunkájá-ért a toronyi sportvezető, szakosztályvezető, Gombás József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!