Sport

2009.05.14. 02:27

Hatodik a Rajczy SI az U13-as lány kézibajnokság országos döntőjében

Tata - Az országos kézilabda utánpótlás-bajnokságban az U13-as lány országos döntőjében hatodik lett a Rajczy Imre SI.

Vastag Nándor

A nyolccsapatos finálé egyik csoportjában a szombathelyi lányok a Kecskemét elleni 16:16-os döntetlennel kezdték meg szereplésüket. A két későbbi döntőstől kikaptak, a Ferencvárostól 18:11-re, a Spartacustól 24:15-re, így a négyes utolsó helyén végeztek. A keresztjátékban a másik csoport harmadikjával, a Békéscsabával találkoztak. A két csapat nagyon szoros és küzdelmes csatáját a remekül teljesítő vasiak 21:19-re nyerték. A helyosztón már nem sikerült megismételni a jó teljesítményt, a Debrecennel szemben 17:11-re alulmaradt, így az 1995-ös születésű lányoknál a hatodik helyen végzett a Rajczy.

A végeredmény: 1. Ferencváros, 2. Budapesti Spartacus SE, 3. Gárdonyi DSE, Győr, 4. UKSE Szekszárd, 5. Debreceni SI, 6. Rajczy Imre SI (Mórocz Alexandra, Kozma Krisztina, Kozma Dorina, Gombkötő Éva, Jávorics Daniella, Baumann Viktória, Tömő Alexandra, Márkus Dalma, Csire Virág, Bánfi Nikolett, Devecseri Gertrúd, Oláh Zsanett, Bolfán Nikolett, Szecsődi Vivien. Edző: Oláh Sándor), 7. Kecskeméti SI, 8. Békéscsaba ENK SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!