Sport

2009.05.15. 02:23

Mozgássérültek nemzetközi atlétika Savaria-kupája

Vác - A mozgássérült sportolók országos atlétikai bajnoksága jó felkészülési lehetőség volt a vasiak számára a hétvégén rendezendő Savaria-kupára.

zaol.hu

A mozgássérült sportolók országos atlétikai bajnokságán a vasi színeket öt Vasakarat SC-s versenyző képviselte, és a dobószámokban rendkívül eredményesen. Kerekes székes (ülő) kategóriában diszkoszvetésben Horváth Domonkos, álló B kategóriában súlylökésben, diszkoszvetésben és gerelyhajításban Szalay Kálmánné országos bajnoki címet szerzett. Második helyen végzett súlylökésben, kerekes székes kategóriában Horváth Domonkos, míg álló A kategóriában súlylökésben, diszkoszvetésben és gerelyhajításban Holpert Jenőné egyaránt a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Május 16-17-én Szombathely és Vép 17. alkalommal ad otthont a nemzetközi Savaria-kupának. Az atlétikai versenyeket a Városligeti sporttelepen, az asztaliteniszezők küzdelmeit az Aranyhíd Oktatási Központban, a sakkozók tudásfelmérőjét Vépen rendezik meg. A versenyek szombaton és vasárnap is 8 órakor kezdődnek, az ünnepélyes eredményhirdetés vasárnap 12 órakor lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!