Sport

2009.07.22. 02:25

Strandfoci a fürdőben - A Tökmindegy, az Áramütöttek és a Celldömölk nyert

Celldömölk - Idén sem maradt el a hagyományos strandfocibajnokság a Vulkán fürdő homokos pályáján.

Tóth Gábor

Az idei, a sorban immár harmadik strandfocibajnokságot is három kategóriában írták ki a szervezők, a VulkánSport Egyesület munkatársai: férfi, öregfiúk és női kategóriában. Mindhárom csoportban négy együttes versengett, 41 fős csapatok meccseltek, körmérkőzés döntött a végső sorrendről, csak mezítláb lehetett focizni. A torna két szombatot és egy vasárnapot ölelt fel.

A férfiaknál a Tökmindegy (László Bálint, Manganelli Zsolt, Manganelli Attila, Palkovics Péter, Horváth Béla, Kóbor Tamás, Kolonics Ferenc, id. Kaizinger András, ifj. Kaizinger András) nyert, az Öregfiúk között az Áramütöttek (Ari Zoltán, Finta József, Herczeg Csaba, Kovács Péter, Dénes Szilárd, Kolonics Ferenc) bizonyult a legjobbnak, a női mezőnyben pedig a Celldömölk (Dávid Helga, Somogyi Cintia, Pál Katalin, Kiss Veronika, Gábor Klaudia, Nagy Anett) diadalmaskodott.

A Vulkánsport Egyesület augusztus végi rajttal öregfiúk-bajnokságot szervez a CVSE műfüves pályáján. Egyelőre öt csapat nevezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!