Sport

2009.07.15. 02:28

Teljesítették a tervet: megkapaszkodott az OB I-ben a HVSE női teniszcsapata

Szombathely - Teljesítette a célkitűzést a Haladás VSE OB I-es női teniszcsapata: a szombathelyi teniszezők megőrizték első osztályú tagságukat, a hatodik helyen zárták a bajnokságot.

Tóth Gábor

Haladás VSE-BSE 2:7. - Nyertek: Csongradyova, Csongradyova-Tóth.

Az alapszakaszban a vasiak még legyőzték a fővárosiakat, most viszont - némi meglepetésre - vereséget szenvedtek. A hazaiaknál többen is formán kívül játszottak, így megérdemelten nyert a BSE.

Szentes-Haladás VSE 8:1. - Nyert: Csongradyova.

A minden tekintetben jobb Szentes ilyen arányban is megérdemelten győzött.

Haladás VSE-Debrecen 6:3. - Nyertek: Csongradyova, Kovács, Takács, Tóth, Németh, Csongradyova-Németh.

A hazaiak összeszedett, remek játékkal rukkoltak elő, megérdemelten nyertek.

A Haladás végül hatodik, még éppen bentmaradást érő pozícióban zárta a bajnokságot, megőrizte OB I-es tagságát. A nyolcadik BSE, illetve a hetedik Debrecen kiesett, a Szentes ötödik lett.

- Összességében elégedett vagyok, hiszen a tervet sikerült teljesítenünk - értékelt Varga Edina, a HVSE csapatvezetője. - Voltak nehézségeink, hiszen betegség, sérülés, iskolai elfoglaltság miatt többször hiányos, felforgatott csapattal álltunk ki - így különösen értékes a hatodik hely. Több jó teljesítmény is akadt a csapatban, de a legfonosabb az, hogy a saját nevelésű fiataljaink sokat játszhattak, rengeteg meccsrutint szerezhettek. Szeretnénk a gárdát együtt tartani jövőre is, és úgy tűnik, hogy erre jó esélyünk van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!