Sport

2009.08.06. 02:25

Summer Jamboree: versenyek hat sportágban a Tó fürdőn

Szombathely - Szombaton és vasárnap hatodik alkalommal rendezik meg a Tó fürdőn a Summer Sport Jamboree-t.

Vastag Nándor

Az immár hagyományos, kétnapos rendezvényen hat sportágban tehetik próbára tudásukat a résztvevők. A versenyekre mindkét napon 10 órától a helyszínen lehet jelentkezni, nevezési díj nincs - a küzdelmek 10.30-kor kezdődnek.

A Summer Sport Jamboree keretében a Vas megyei strandlábtenisz-bajnokságot (szombaton egyéni, vasárnap páros), a megyei strandkosárlabda-bajnokságot (szombaton férfi és női streetball, vasárnap vegyes minimum egy hölggyel) és a megyei strandröplabda-bajnokságot (szombaton férfi és női páros, vasárnap vegyes négy fővel - minimum kettő hölgy) bonyolítják le.

Három sportágban egynapos verseny lesz, szombaton 41 fős csapatok részvételével a Vas megyei strandfoci-bajnokságot és a megyei strandtollaslabda-bajnokságot (férfi és női egyéni, vegyes páros), vasárnap a megyei strandpétanque duplett-bajnokságot (két fő közelítő verseny) rendezik meg.

A várhatóan napsütéses és meleg időben, valamint jó hangulatban zajló küzdelmeket két látványos programmal színesítik a szervezők, dr. Szendrő-Németh Tamás és csapata. Szombaton 15 órakor kezdődik a kötélhúzó-verseny ötfős gárdák részvételével - melyen az országos kötélhúzóbajnok Solti Bikák csapata is szerepel -, 16.00-kor pedig a Xitness szkander-kupa veszi kezdetét. (A www.summersportjamboree.hu weboldalon a rendezvénnyel kapcsolatos valamennyi információ megtalálható.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!