Sport

2009.09.15. 02:28

Szoros meccsen kapott ki a SZoESE női kézilabdacsapata a Marcalitól

Szombathely - A Szombathelyi Egyetemi SE női kézilabdacsapata az NB I/B-s bajnokság nyitófordulójában nagy küzdelemben szenvedett vereséget hazai pályán a Marcalitól.

Vastag Nándor

SZoESE: HOFBAUER - Kovács A. 5, Pukler 4, Gön-czöl 5, SZALAI 4, Jámbor 3, Sulyok. Csere: Földi 2, Horváth. Edző: dr. Woth Péter.

Marcali: Pődör - Pap 3, KOVÁCS J. 3, Pék E. 4, MAJOR 7, Tamás 2, KLÁSZ 7. Csere: Pék P., Nagy. Edző: Tóth István.

Büntető: 4/3, illetve 9/2.

Kiállítás: 2, illetve 4 perc.

Az NB I/B Nyugati-csoportjának nyitófordulójában volt esélye a győzelemre a SZoESE-nek. A mérkőzés első tíz perce a vendégeké volt (3:6), ám utána remek sorozattal fordítottak a rendkívül harcos hazaiak (21. perc: 10:8). Az előnyt azonban nem sikerült megtartani, a szünetig kiegyenlített a Marcali.

A fordulás után sokáig fej fej mellett haladt a két csapat (53. perc: 22:22), ám a végjátékban a rutinosabb ellenfél eldöntötte a három bajnoki pont sorsát. A szombathelyiek jól helytálltak, de hiába küzdöttek kiválóan, mert az összjátékban sokkal többet hibáztak. Bár, ha nem rontanak annyi büntetőt a vendégek, akkor simán nyerhettek volna. - Ifi: 27:18 (16:9). - Ld.: Takács 11, Kozma D. 5.

Dr. Woth Péter: - Küzdelemben felvettük a versenyt ellenfelünkkel, játékban nem mindig.

A meccsen munkahelyi elfoglaltság miatt nem játszott Bouti Lívia, aki idén már biztos nem szerepel az egyetemistáknál: az irányító tegnap Nagykanizsára igazolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!