Sport

2009.10.09. 02:24

Befejeződik a ralibajnokság

Szombaton és vasárnap a rali országos bajnokság utolsó versenyén, Komlón és környékén száguldanak a pilóták, így a szombathelyi Magyar Miklós és Budai Csaba is.

Vastag Nándor

- A bajnoki cím miatt nem szeretnénk, ha nagyon elvernének, ezért nem fogunk lazsálni - fogalmazott a Magyar Autó- és Motorsport Egyesület pilótája, Magyar Miklós. - Ideiglenesen másik navigátorom lesz, Budai Annamária az N4-ben Mitsubishi Lancer Evo 9-essel induló Ranga László mellé ül, míg nekem Laci tesója, Peti segít majd. Teljesen új lesz ez a felállás, de remélhetőleg gyorsan összeszokunk.

- Matematikailag még van esély a harmadik hely megszerzésére - mondta a Tenkes Rallye Team SE versenyzője, Budai Csaba, akinek Bakos Dávid navigál. - De csak akkor tudjuk megcsinálni, ha nyerünk, míg a rivális Hoffer Zsolt csak negyedik lesz vagy esetleg kiesik. Ezért inkább arra törekszünk, hogy minél jobb helyen végezzünk, és időben tudjuk követni az élmezőnyt. Remélem, száraz verseny lesz; esőben eddig egyszer vezettem, akkor is csak két gyorsasági erejéig.

A Komló-ralit szombaton 16 órakor a prológ nyitja meg Zobákpusztán, de ennek sorrendje a szokásoknak megfelelően nem számít bele a végeredménybe. A pontokért vasárnap 7 órától mennek a párosok, a száguldás Orfűn kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!