Sport

2009.10.09. 05:23

Isis Dance Open: Két napon át táncolnak a sportházban

Az Isis Dance Open programjai szombaton és vasárnap lesznek az Agora Művelődési és Sportházban.

Simon Erzsébet

A nemzetközi táncversenyt open és basic versenyek egészítik ki, így szombaton és vasárnap délelőtt 10 órától láthatja a közönség a legifjabbakat, majd a legmagasabb szintű táncosokat is. Minden kategóriában és korcsoportban standard és latin táncokban is bemutatkoznak a versenyzők.

Szombathelyieknek is szurkolhatunk: a Savaria TSE, illetve a házigazda Lorigo TSE párosai szerepelnek a parketten. A versenyzők Európa számos országából érkeznek, sőt, még India is képviselteti magát.

Szombaton este hét órakor kezdődik a gála, amelyben a döntők mellett fantasztikus show-műsort láthat a közönség: fellép az argentin tangó bajnoka, Kulik Johanna és Santiago Maciel, a világbajnok breakválogatott tagjai, a helyi Galaxy akrobatikus rockisai, valamint a nemrégiben összeállt Andrej Skufca-Törökgyörgy Melinda páros, akik külön-külön az előző partnerükkel a latin táncok világbajnokai voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!