Sport

2009.12.11. 03:29

Cell-Lombard pingpongrangadó

Ma 17 órai kezdéssel az asztalitenisz extraliga őszi zárófordulójában CVSE-Mávépcell Wewalka-Lombard rangadót rendeznek.

Gergácz Zoltán

Az extraligás asztalitenisz csapatbajnokság nagy rangadóját rendezik meg ma 17 órai kezdéssel az alsósági sportcsarnokban. A nyolc forduló után makulátlan mérleggel, azaz egyaránt 8 győzelemmel rendelkező két csapat, a Cell és a Lombard (volt BVSC) mérkőzik meg egymással az őszi elsőségért.

- Háromesélyes a találkozó, bár bajnokin még soha nem sikerült ellenük nyernünk. De bízunk abban, amit a mondás is tart, hogy minden sorozat megszakad egyszer - mondta Klampár Tibor, a celliek vezetőedzője.

- Jó formában vannak a fiúk, ezt a napokban véget ért TOP 12 is igazolta. A két trió szinte azonos játékerőt képvisel, nüánszokon múlnak majd a győzelmek. Nagyon sok függ a párostól; egy győzelem nagy lökést adhat a folytatáshoz. De valamennyi meccs talány. Lindnertől két győzelemmel kalkulálok, a három bravúr lenne. Fazekas is jó kettőre és Pagonyi is talán hoz egyet. Ha ez összejön, megtörik a jég, és meglesz a meccs. Persze jól tudom, hogy a sportban olyan, hogy ha, nincs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!