Sport

2009.12.18. 14:32

Pályán az utánpótlás

Hétvégén csak kosárlabdában lesznek utánpótlás-bajnoki meccsek, de egy focitornát és egy színvonalas gálát is végig izgulhatnak az érdeklődök.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az U20-as kosárlabda-bajnokság soros fordulójában a Körmend hazai pályán, a Falco KC idegenben szerepel.

December 19. (szombat), 15.30: MJUS-Fortress Körmend - Kecskemét
15.30: Pécsi VSK - Falco-Szova KC Szombathely

December 19-én, szombaton a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának sportcsarnokában bonyolítják le a hagyományos Sportcsillagok Gáláját. A rendezvény az utánpótláskorú sportolók versenyeivel, sportági bemutatóival kezdődik el. Először, 13 órakor gyermek labdarúgás, majd 13.45-től szivacskézilabda lesz. A torna bemutót 15.30-kor tartják, de a szombathelyi kötélugrók és röplabdázók is pályára lépnek. Majd 16 órától az utánpótlás gálán Szombathely legjobb ifjúsági és junior versenyzőiből kialakított csapatok játékos vetélkedőn vesznek részt. A Sportcsillagok Gálája 17 órakor kezdődik, a főszereplők között több utánpótlás versenyző is van. Az elsőségért a nőknél Marton Klára, Csillag Tünde, Dancsecs Bojána, Ozorai Jenny és Bazsó Bianka, a férfiaknál Dancsó Zoltán, Bokor Bálint, Németh Kristóf, Ligeti Dániel és Skriba Máté küzd.

Ugyancsak szombaton lesz a Karácsony-kupa labdarúgótorna a 2004-es korosztálynak. A megmérettetésen a Lurkó csapatai mellett pápai, szentgotthárdi és soproni gárdák is pályára lépnek. A torna 9 órától lesz az arborétumi Lurkó csarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!