Sport

2010.04.30. 15:27

ELŐZETES - Megyei I. osztály: Kemenesalja-Király rangadó Vönöckön

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában vasárnap öt órakor a harmadik Kemenesalja a második Király SZE-t fogadja.

Pum András

Érdekes összecsapásnak ígérkezik a vasárnap délutáni vönöcki összecsapás: a második helyezett Kemenesaljának és a harmadik Király SZE-nek ugyanis egyaránt 43-43 pontja van.

- Meglehetősen nehéz körülmények között készülünk a rangadóra, hiszen ballagások és munkahelyi elfoglaltságok miatt sokan nem edzettek hétközben - maga is kíváncsian várom mire leszünk képesek - jelezte Kelemen Kornél, a Kemenesalja trénere. - A múlt heti, magyarszecsődi játékkal elégedett voltam, jobbak voltunk ellenfelünknél, sajnos a helyzetek kimaradtak, ezért nem nyertünk. Ha most  vasárnap az akkor látott produkciót nyújtjuk - és persze berúgjuk helyzeteinket - mienk lehet a három pont. Szeretnénk a dobogón maradni, ehhez pedig feltétlenül nyernünk kell, remélem sok néző látogat ki az összecsapásra. Németh és Lukács eltiltott, Ambrus sérült, kezdőcsapatot még nem tudok mondani.

- A kötelező meccseket megnyertük, így felzárkóztunk a közvetlen élmezőnyhöz, de a tabella első felében lévő csapatok közül csak a Magyarszecsőddel játszottunk - ők viszont helyretettek bennünk, 4:1-re kikaptunk - mondta Horváth Levente, a Király SZE mestere. - Most sorban jönnek a rangadók, sőt, folytatódik a Magyar Kupa is, így májusban nyolc meccs vár ránk. Fel lehet tenni tehát az i-re a pontot, de le is lehet rombolni azt amit eddig felépítettnk. Vönöckön ősszel 0:0-át játszottunk, ezúttal is kevés gólos meccsre számítok, könnyen lehet, hogy egy gól dönt majd. Bízom benne, hogy ezt az egy találatot  mi szerezzük. Összeállítás: Nagy G. - Gombos, Koncz, Petrovics, Kiss P. - Koroknai, Hajmási, Lintner - Gáspár, Hérincs, Fazekas.

A 24. forduló műsora, május 1., 17.00: Kőszeg-Vasszécseny, Kemenesmagasi-Magyarszecsőd. Május 2., 17.00: Vép-Egyházasrádóc, Rábatótfalu-Rábapaty, Kemenesalja-Király SZE, Vasvár-Torony, Rum-Jánosháza, Táplán-Szentgotthárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!