Sport

2010.05.18. 09:46

Fabregas és Villa a Barcelonában?

Két Európa-bajnok válogatott futballistával akarja tovább erősíteni keretét a spanyol bajnoki címét sikerrel megvédő FC Barcelona, amelynek vezetése Cesc Fabregas és David Villa megszerzését jelölte meg mielőbb megoldandó feladatnak.

MTI

A Barca alelnöke, Rafael Yuste az Ona FM katalán rádiónak árulta el, hogy nagy erővel dolgoznak a londoni Arsenalt erősítő középpályás Fabregas hazahozatalán, illetve a Primera Divisiónban harmadikként végzett Valencia csatárának, Villának az átigazolásán.

"Villa szerződtetése jó úton halad, Fabregas ügye azonban egyelőre bonyolult, itt még hosszadalmas tárgyalások várnak ránk - jelentette ki a klubelöljáró, aki hozzáfűzte: - Viszont mindkét játékos hozzánk akar jönni, s ez mindent könnyebbé tesz."

Yuste az interjúban kitért Thierry Henryra is, és bár konkrétumot nem mondott, célzott rá, hogy a Barcában egyre kevesebb lehetőséget kapó francia válogatott támadó az Egyesült Államokban folytathatja pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!