Sport

2010.05.04. 20:24

Van hova fejlődni: 20 meccsen 101 gól kaptak

Megkapta századik gólját a Tolna megyei másodosztály hétvégi fordulójában az Iregszemcsei SE labdarúgócsapata, amely ezúttal hazai pályán a Pincehelyi NSK-tól szenvedett 2-0-ás vereséget.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A bajnokság nyugati csoportjában utolsó, 14. helyen álló együttes a 2009/2010-es kiírásban tizenkilenc vereség mellett egy döntetlent játszott, amit még 2009. október 4-én a Kéty csapatával szemben ért el. Azóta sorozatban 13 meccsen maradt nyeretlen a csapat, amely esetenként két számjegyű  különbséggel kapott ki riválisától (október 11: Kisdorog 1-12, október  25: Aparhant 1-10). A tabellán a csapat neve mellett 12 rúgott és 101 kapott gól áll...     Mudris Nándor, az együttes szakvezetője az MTI-nek részben az edzéshiánnyal magyarázta az eddigi szereplést:

"Heti két edzésen a felnőtt csapatból jó, ha ketten-hárman meg tudnak jelenni" – mondta, hozzátéve, hogy annak is örül, ha a mérkőzéseken a 19-es keretből 12-13 játékos rendelkezésre áll.     A szakvezető megjegyezte azt is, hogy több olyan falu nevezett a 2009/2010-es bajnokságra, amelynek Iregszemcsénél nagyobb labdarúgómúltja van. 
 
„Most a megye II-es szinthez a játékosállomány gyenge, innen csak fejlődni lehet” - fogalmazott.

Vas megyében a megyei II.osztályban a Szombathelyi-csoport utolsó helyezettjét, a Nárait fenyegeti leginkább a száz kapott gól - 23 meccsen kilencvenhatot kasszíroztak. A Körmendi-csoportban az Alsóberki nyolcvannál jár, míg eggyel lejjebb, a megyei III-ban a Vaskeresztes és a Vasszilvágy mutatója 20/91 illetve 20/95 közelíti leginkább az iregszemcsei teljesítményt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!