Sport

2010.06.08. 12:30

Erwin Koeman havonta közel kilencmilliót keres

A havonta 8.624 millió forintot kaszáló Erwin Koeman majd" 135 milliót kap még fájdalomdíjként, amennyiben felállítják a magyar válogatott kispadjáról.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A blikk.hu értesülése szerint a 2009. augusztus 26-án meghosszabbított szerződéséig havonta 25 ezer eurót - 7.191 millió forintot - keresett a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Ezt követően - egészen 2011. októberéig - már havi 30 ezer euró - 8.624 millió forint - jár Erwin Koemannak.

Ugyanakkor külföldi internetes források szerint az MLSZ nem meri azonnal megszüntetni a holland kapitány kontraktusát, mert ebben az esetben 137.984 milliót kellene kifizetnie a szakembernek.

- Közgyűlés előtt állunk, megválasztjuk a szövetség új elnökét. A döntés az ő kezében lesz - mondta Nemes Ferenc (59), az MLSZ elnöki jogkörrel felruházott alelnöke a blikk.hu-nak.  - Erwin Koeman egyébként a 6-1-es vereség után is megkérdezte tőlem, hogy mi lesz vele, és neki sem tudtam válaszolni. A fizetéséről annyit elmondhatok, a tavalyi szerződéshosszabbításkor csak minimális mértékben emelkedett a bére.

A teljes cikk itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!