Sport

2010.06.07. 05:33

Foci vb, 2010: Carlos Bilardo felajánlkozott az argentín focistáknak

Döbbenetesen trágár nyilatkozattal próbálta meg felülmúlni Diego Maradona szövetségi kapitányt Carlos Bilardo, a dél-afrikai világbajnokságra készülő argentin labdarúgó-válogatott másodedzője.

MTI

A 71 éves szakember közölte: világbajnoki cím esetén a győztes gólt szerző játékos "meghághatja" őt. Az interjút közlő Ole sportnapilap a cikk elején óva intett mindenkit, kiemelve, hogy a szöveg "megzavarhatja az olvasók nyugalmát". A korábban nőgyógyászként is dolgozott Bilardo egyébként részletesen beszélt a futballisták nemi életéről és önkielégítéséről a vb alatt, és a beszélgetés végén rá is kérdezett, hogy a riporter biztosan rögzítette-e az elhangzottakat.

Az 1986-ban világbajnok argentin csapat szövetségi kapitányának különös ajánlata vegyes fogadtatásra lelt az együttes tagjainak körében. A csatár Carlos Tevez kijelentette, hogy ha ő szerzi a vb-aranyat jelentő gólt, akkor Bilardo tartsa magát távol tőle. Martin Palermo azonban tréfásan reagált: "Majd felteszek neki egy parókát."

Októberben Diego Maradona két hónapos eltiltást kapott, miután azt üzente az őt bírálóknak, hogy "szopják le". A szakvezető nemrég úgy nyilatkozott: ha csapata megnyeri a vb-t, meztelenül fut majd végig Buenos Aires főterén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!