Sport

2010.07.28. 14:53

Répcelak: Tóth Zsoltot meglepte menesztése

Mint arról korábban már beszámoltunk, új edzővel, Elekes Zoltán irányításával kezdte meg a felkészülést a 2010/2011-es szezonra a Répcelak NB III-as labdarúgócsapata

Tóth Gábor

Az előző bajnokságot a 12. helyen zárta a 14 csapatos NB III. Bakony-csoportban a Répcelak SE. A szezon befejeztével pedig a vezetőség megköszönte a tréner Tóth Zsolt munkáját.

- Korábban éveket edzősködtem a Répcelak különböző utánpótláscsapatainál, az elmúlt két esztendőben pedig az első gárda szakmai munkáját irányítottam - tudtuk meg Tóth Zsolttól. - A feladatom az volt, hogy alakítsam át a keretet, építsek be minél több répcelaki vagy környékbeli fiatalt a csapatba. Olyan srácokat, akik rutint szerezve a későbbiekben egy sikeres, jó csapat alapjait jelenthetnék. Úgy gondolom, hogy ezt a feladatot sikerrel megoldottam, ráadásul a kiesés veszélye egyszer sem fenyegetett minket. Éppen ezért nagyon meglepődtem, amikor a vezetőség felállított a padról. Tudomásom szerint a közvélemény nem volt megelégedve a 12. helyezésünkkel. Természetesen a döntést elfogadtam, az utódomnak és a csapatnak sok sikert kívánok. A klubnál marasztalnak, edzői állást ajánlottak utánpótláscsapatoknál, ám még nem döntöttem a jövőmről.

 

Tóth Zsolt utódja a Nádasd, a Püspökmolnári, a Rum és a Vasvár korábbi trénere, Elekes Zoltán lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!