Sport

2010.07.20. 11:10

Taroltak a Haladás-drukkerek

Teljes zöld-fehér sikerrel zárult a 2010/2011-es NB I-es labdarúgószezont felvezető Szurkolók-kupája. A fanatikusok kispályás tornáját a Hali Fans nyerte, másodikként a Haladás Szurkolói Kör végzett

Tóth Gábor

Ezúttal a Bp. Honvéd szimpatizánsai rendezték a hagyományos tornát, műfüves pályán, szabadban. Tizennégy csapat nevezett, közülük három képviselte a zöld-fehér színeket, a Haladás Szurkolói Kör, a Hali Fans és a Green White Army.

A szervezők két hetes csoportra osztották a mezőnyt. A csoportmeccseken remekeltek a szombathelyiek, ugyanis a Szurkolói Kör zárt az élen az A-csoportban, a Halai Fans pedig a B-jelű hetesben  a csoportmeccsek után a GWA búcsúzott.

A folytatásban a két-két legjobb az elődöntőkben lépett pályára. Az egyik ágon a Szurkolói Kör 3:0-ra verte a Kispestet, a másik ágon pedig a Hali Fans győzte le 1:0-ra a Szeged Ultrast. A zöld-fehér házidöntő végül a Hali Fans 2:0-s sikerével végződött. A szombathelyi fanatikusok két különdíjat is hazahoztak: Hujber Ferenc (Hali Fans) lett a torna gólkirálya, míg Márkus Norbertet (Szurkolói Kör) választották a legjobb kapusnak.

 

Végeredmény: 1. Hali Fans (Dénes Árpád, Buza Gáspár, Horváth Miklós, Németh Tamás, Hujber Ferenc, Hujber Zsolt, Molnár Róbert), 2. Haladás Szurkolói Kör (Márkus Norbert, Molnár Árpád, Rosta Ferenc, Csorba Kornél Ottó, Szakály Balázs, Németh Tamás, Boda Bence, Bonti Tamás, Domján Péter, Kulcsár Tibor, Keringer Zsolt), 3. Szeged Ultras, 4. Kispest Online. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!