Sport

2010.07.06. 12:30

Újperint: irány a megyei I. osztály

A kérdőjel immáron kiegyenesedett: a megyei II. osztály Szombathelyi-csoportjának bajnoka, az Újperint biztosan válllalja a megyei I. osztályt.

Pum András

Bár óriási küzdelemben, a Szentpéterfa előtt megnyerte a megyei II. osztály Szombathelyi-csoportját az Újperint alakulata, egyáltalán nem volt biztos, hogy vállalja is a magasabb osztályt. Nos, a klubvezetés végül sikerrel járt, immáron mind az anyagi, mind pedig a tárgyi feltételek adottak a megyei II-höz.

- Az elnök úr már a téli banketten elmondta: ha mi megnyerjük a bajnokságot, ők majd megteremtik a körülményeket a megyei I-hez - jelezte Horváth Zoltán, az Újperint egyik játékos-edzője. - Nos, mindkét fél sikerrel tette a dolgát. Az elnökségnek sűrű volt az elmúlt két hét, de végül előteremtették a szükséges összegeket. Emellett a serülőcsapat kérdése is megoldódott, szóval nem maradt akadálya a magasabb osztályba lépésnek. Nem dúskálunk az anyagiakban, de tudjuk vállani a következő szezont a megyei I.-ben. Továbbra is igyekszünk támogatógatókat keresni, mert eddig sajnos nem találtunk névadó szponzort. Újperinten egyébként teljes volt az egyetértés az osztályváltásról a csapat, az elnökség és a szurkolók között. A keretünk egyelőre szinte változatlan, ha egyben tudjuk tartani a csapatot, akkor minimális erősítésre lesz csak szükségünk.

- Horváth Ádám Bükről érkezik hozzánk, Doma Péter pedig Ausztriába igazolt. Rajtuk kívül még egy-két távozó, illetve érkező lehet augusztus 1-ig. A felkészülést július 13-án kezdjük, szóval négy teljes hetet kaptak a fiúk a regenerálódásra - zárta szavait Horváth Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!