Sport

2010.08.24. 10:40

Megyei III. osztály, Körmend: pankaszi kilences, szakonyfalui hatos

A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Körmendi-csoportjában a Szakonyfalu és a Nagykölked tudott csak ismét győzni.

Horváth Erika

Magyarlak-Katafa 1-1 (0-0). - Magyarlak, 50 néző, vezette: Samu Cs.
Nagy küzdelem, kimaradt helyzetek mindkét oldalon. Az enyhe mezőnyfölényben futballozó magyarlakiak vezető gólját nem követte újabb találat, a hajrában pedig megérdemelten egyenlítettek ki a jól küzdő vendégek. - Gólszerzők: Láng, illetve Bartik. - Jók: Lancsák, Láng, Gallai, illetve Németh R., Horváth, Pálmai.

Szakonyfalu-Szőce 6-0 (2-0). - Szakonyfalu, 100 néző, vezette: Magyar Gy.
A pénteki gólzáporos kupagyőzelem után ezúttal is magabiztos, jó játékkal szintén nagy különbségű győzelmet aratott a hazai csapat a sportszerűen küzdő vendégek ellen. - Gólszerzők: György 2, Doncsecz, Sárközi, Nemes R., Vajda R. - Jók: György, Nemes R., Stájer, Sárközi, Vajda R. (mind Szakonyfalu).
 

Szalafő-Ivánc 3-2 (2-2). - Szalafő, 60 néző, vezette: Németh A.
Az első félidőben a jól játszó vendégek ráijesztettek a hazaiakra, 2-0-ra vezettek, de Szocsics vezérletével fordított a Szalafő.  - Gólszerzők: Szocsics 2, Horváth R., illetve Kovács (öngól), Gángó. - Jók:  Kovács K., Szocsics (Szalafő).

Hozer-Nagykölked-Gasztony 3-1 (2-0). - Nagykölked, 80 néző, vezette: Makai.
A sportszerű vendégcsapat ellen megérdemelt hazai győzelem született. -  Gólszerzők: Dancsecs, Wágner, Török, illetve Németh J.  - Jók: Budai, Török, Dancsecs, Farkas (mind Nagykölked).

Kondorfa.MI-KOOP Pankasz 1-9 (0-4). - Kondorfa, 50 néző, vezette: Cser.
Az újonnan alakult hazai csikócsapat a vereség ellenére is dicséretet érdemel. - Gólszerzők: László, illetve Fekete 2, Németh A. 2, Miszori, Czene M., Kovács A., Sebők, Horváth A. (öngól).

Máriaújfalu-Egyházashollós 2-2 (1-1). - Máriaújfalu, 50 néző, vezette: Csóbor.
A közepes színvonalú, küzdelmes mérkőzésen a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez a lelkes és jól küzdő vendégek ellen. - Gólszerzők: Bedi, Nagy P., illetve Horváth B., Dienes A.

A 3. forduló programja. Augusztus 28., szombat, 17.00: Ivánc-Katafa. Augusztus 29., vasárnap, 15.00: Gasztony-Máriaújfalu. 17.00: Magyarlak-Nagykölked, Egyházashollós-Kondorfa, Pankasz-Szakonyfalu. 17.30: Szőce-Szalafő.

Magyarlakról Frigy József, Szakonyfaluból Kovács Imre Sándor, Szalafőről Horváth Róbert, Nagykölkedről Páll Szilveszter, Kondorfáról Laczó József, Máriaújfaluból Mesics Gábor tudósított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!