Sport

2010.08.22. 20:01

NB III Bakony-csoport: lehengerelte a Várpalotát a Haladás II

Sokkal jobb mérleget tudhatnak maguk mögött a vasi NB III-as csapatok, mint az elsőben: győzött a Haladás II., a Celldömölk és a Répcelak is, döntetlent játszott a Sárvár.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szombathelyi Haladás II. - Morello.hu Várpalotai BSK 8-0 (4-0).  Szombathely, 120 néző, vezette:  Edelmayer.
Haladás
: Mursits  - Tar (Labát), Bezdi, Szeles, Devecseri  -  Hanzl, Kovács (Radó), Irhás, Lenkó-   Dancsecs (Németh), Horváth D. Edző:  Simon Attila.
Az eredmény tükrözi a két csapat közötti tudásbeli különbséget. A hazaiak ilyen arányban is megérdemelten nyertek, hiszen   sebességben, dinamikában ellenfelük fölé nőttek annak ellenére, hogy csapatukban heten is most debütáltak az NB III-ban. 
Gólszerzők: Hanzl (20.), Irhás (25.), Dancsecs (27., 47.) Lenkó (34.), Radó (54., 76.), Horváth (73.).  Kiállítva:  Kovács (Várpalota, 45.).

Sárvár FC - Hévíz FC 1-1 (0-0).  Sárvár, 150 néző, vezette:  Péter G.
Sárvár:
  Szakos (Osvald Márkó) -   Gosztolya,  HORVÁTH, VARGA,  Szabó  - Balassa (Vincze), Fülöp (Németh Z.), Sümeghy-   Máthé, Likaj, OSVALD MÁRIÓ. Edző:  Németh József.
 A 18. percben egy labda hárítása során a hazaiak kapusa megsérült. Az eset a sárváriakat kissé megzavarta, de a második félidőben rendezni tudták soraikat. A jó iramú mérkőzésen egy hazai védelmi hibából tudtak egyenlíteni a hévíziek. 
Gólszerzők: Osvald Márió (51.), illetve Pandur T. (70.).
Németh József:   Egyenlő erők küzdelméből igazságos eredmény született. Kapusunknak jobbulást kívánunk. 

Balatonfüredi FC - Celldömölki VSE 0-2 (0-1).   Balatonfüred,  400 néző, vezette: Vizi. 
CVSE:
  TÓTH J.  -  SZILÁGYI, GYŐRVÁRI, KAZÁRI B., GYÖRKÖS  -  MAYER, SÜLE   CSÁKVÁRI (AMBRUS), ENYINGI, KOCSIS (VELENCEI) -  GAÁL GY. (NÉMETH J.). Edző:  Csákvári Zsolt.
 A mérkőzés elején többet birtokolta ugyan a labdát a hazai csapat, de a vendégek jól megszervezett védekezését nem tudták feltörni, sőt a celli ellentámadások mindig veszélyt jelentettek a füredi kapura. Győrvári gólja után végképp megnyugodott a Celldömölk,  és okos, taktikus játékkal,  a mérkőzést uralva remek győzelmet aratott.  
Gólszerzők:  Győrvári (38.), Németh J. (74.).
Csákvári Zsolt:   Fiatal csapatom megérdemelt győzelmet aratott a jó képességű Füred ellen.

Csornai SE - Répcelak SE 0-4 (0-3).  Csorna, 400 néző, vezette:  Erdős.
Répcelak:
  Kutasi -  Tamási, Koncz, ORBÁN, Hajós -  Németh G. (Széles), LŐDÖR, CSORDÁS, BALIKÓ  - Vágvölgyi (Sipőcz), TÓTH ZS. I. (Tóth ZS. II.). Edző:  Elekes Zoltán.
A nagyszerű csapatjátékkal előrukkoló répcelakiak győzelmükkel elrontották a jubileumot ünneplő, rendkívül agresszíven futballozó  csornaiak hangulatát.   Gólszerzők:  Németh G. (5.), Csordás (33.), Balikó (42.), Tóth Zs. I. (70.).  Kiállítva: Szigeti Zs. (27.), Véghelyi (88.)  mindkettő Csorna.
Elekes Zoltán:   Ezzel a győzelemmel szeretnénk feledtetni a múlt heti hazai, búcsúi vereségünket. Nagyobb arányban is nyerhettünk volna.

Lipót SE-Pékség - Büki TK 4-1 (2-0).  Lipót, 300 néző, vezette:  Matyi.
Bük:
  Sásdi - Szabó (Németh V.), Németh P., Nyírő, Vörös - Kocsis, Németh N., Szalai (Szántó), MOLNÁR  Bolfán, FÖLDVÁRSZKI (Savanyú). Edző:  Takács Gábor.
Nagy iramú mérkőzésen a mezőnyben és a kapu előtti határozottságban jobb Lipót ilyen arányban is megérdemelte a győzelmet. 
Gólszerzők:  Ásványi (37.), Burkus (39.), Krén (65.), Burányi (90.), illetve Molnár (64.). 
Takács Gábor:   Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelte a győzelmet, még ha a gólarány kicsit túlzott is.

ZTE FC II. - Kőszegi SK   2-1 (1-1).  Zalaegerszeg, 70 néző, vezette:  Schnellbach.
Kőszeg:  PFEIFFER  - Lintner, FEHÉR, Táncsics, Gugcsó -  Bozóki, Őri (Podani), KORÁNYI, Molnár (Weltler) - Kovács (Földesi), Keresztes. Edző: Őri Gábor.
A korai előny túlságosan megnyugtatta a zalaiakat, de a lelkes kőszegiek egyenlíteni tudtak, és továbbra is támadásban maradtak. Ám a nagyobb rutin és a jobb erőnlét a hazaiak felé billentette a mérleg nyelvét. 
Gólszerzők:  Turcsik (6.), Vittman (73.), illetve Korényi (38.).
Őri Gábor:   Ismét tisztességesen helytálltunk. Bízom abban, hogy a továbbiakban ez pontokban is megmutatkozik. Gratulálok a csapatomnak.

További eredmények: Badacsonytomaj- Pápa II. 2-4, MTE 1904 - Soproni VSE 0-0. 
Szombathelyről Horváth Sándor, Sárvárról Horváth István, Balaronfüredről Gasztonyi Csaba, Csornáról Németh József, Lipótról Szabó Zoltán, Zalaegerszegről Táncsics Péter  tudósított.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!