Sport

2010.08.13. 13:17

Technikai probléma miatt csúszott a körmendi kosarasok fizetése

A MJUS-Fortress Körmend kosárlabdacsapatának tulajdonosa, Szabó-Forrai Zsolt cáfolja, hogy az egyesületnek anyagi gondjai lennének.

Vastag Nándor

A körmendiek egy hónappal ezelőtt nevezni akartak az Eurochallengere, ám a nemzetközi szereplés meghiúsult, mert a klub egy banktechnikai probléma miatt nem tette le időben a nevezési díjat. Akkor a tulajdonos, Szabó-Forrai Zsolt már cáfolta, hogy anyagi gondjaik lennének. A napokban azonban olyan hírek röppentek fel, csúszik a játékosok fizetése.

- A részletekbe nem szeretnék belemenni, de annyit elmondhatok, technikai probléma miatt nem tudtunk időben fizetni - mondta a tulajdonos, Szabó-Forrai Zsolt, aki a Fortress Biztosítási és Befektetési Társaság igazgatója. - A Fortress külföldi cég, amerikai számlával dolgozik, és az amerikai felügyelet miatt egy banki engedély késik; hasonló dolog történt az Eurochallenge nevezésnél is. Bármilyen furcsa a történet, ezek a tények. A jó szándékú aggódást bárki részéről megértem, de szenzációról nem tudok beszámolni, semmilyen anyagi probléma nincs. A helyzetről tájékoztattam mindenkit a csapatnál, és nagyon remélem, jövő hétre már minden rendben lesz. Azt is fenntartom, hogy nevezünk a Közép-Európai Kosárlabda Ligába, a szervezőkkel felvettük a kapcsolatot. Minőségi légiósokat is szeretnénk igazolni, a kiszemeltekkel szintén kapcsolatba léptünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!